Endnu et patchwork tæppe.

Så blev næste patchwork tæppe færdigt 🙂

Det er blevet ganske fint, hvis du spørger mig. Og katten har nydt at ligge på det, mens det blev quiltet, og Peter tog det over sig, da han skulle se tv – så jo, jeg tror det er et tæppe, der vil blive brugt. I sommerhuset – for det er jo dertil, at det er blevet syet. Lavet af gamle stofrester, med hver deres historie.

Bagsidestoffet er duge fra brylluppet – det kunne de altså også bruges til 🙂

Diva syntes også tæppet var ok at sidde på – og i hvert fald stort nok til hende. Tæppet måler ca. 100 x 150 cm.

Det med at sy patchwork er ikke noget, jeg sådan rigtig har gjort før – men det er faktisk ret sjovt. Og børn og mand har allerede efterspurgt, om de kunne bestille et tæppe. Så måske jeg skal i gang med et tæppe mere ?

God vinterdag – med smukt snedrys uden for.

Jette

Forrige indlæg

Fødselsdagslagkage til 96 årig.

Næste indlæg

En uge senere (5) …

2 Kommentarer

  1. Aase

    Det tæppe ser godt ud – og leder tankerne hen på sommer (og sommerhus). Jeg kan godt forstå efterspørgslen, det tæppe kunne også godt stå på min ønskeseddel. Desværre er det ikke med en symaskine, mine evner findes.

  2. Jette Holm Rosendal

    Hej Aase. Tak for de pæne ord 🙂 Jeg har heller ikke tidligere syet patchwork på symaskine, men det går nu meget godt. Lidt øvelse – og så skal man ikke være alt for streng en dommer 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal