I går valgte jeg at cykle til et møde – lidt af nød, for jeg havde lånt bilen ud 🙂 Men tænkte at jeg ville prøve at notere mig, hvad jeg så undervejs på min cykeltur. Turen var 6,5 km hver vej, meget tilpas strækning, og i fint vejr uden nævneværdig vind.

Det her så jeg:

Om kort tid forventer mange ret kaotiske tilstande, når den gamle Lillebæltsbro lukker på grund af reperation. Al trafik skal i stedet over den ny bro, hvor der i forvejen kører ret mange biler over hver dag.

Her købte jeg for år tilbage mine høns. Men siden bryllupsgaven med silkehøns har jeg næsten været selvforsynende med høns, fik lige forstærkning, da første hold forsvandt.

Som billederne viser, så gror alting så godt i disse dage. Og i disse dage står rapsmarkerne bare flot gule 🙂 I baggrunden til højre kan anes pillerne af Den ny Lillebæltsbro.

Ejeren af LIP bor i mit sogn. Virksomheden har netop fejret  50 års jubilæum, og se lige hvor fint et logo kan være muret ind i muren.

Så nærmede jeg mig bestemmelsesstedet – provstikontoret. Det ligger lidt øde i et industriområde – og har i folkemunde fået tilnavnet “Det lille hus på prærien” og ser man under skiltet, er det også temmelig goldt og sparsomt med vegetation 🙂

Jeg var i god tid – det er lidt svært helt at beregne cykeltiden – så jeg kørte ind for at finde Danmarks bedste romkugler. De er blevet vildt populære – og smager også dejligt.

Det er tydeligt at smage, at det er rigtig chokolade, de er dyppet i 🙂

Jeg var ikke den eneste, der havde valgt at cykle i går – men der var lidt forskel på niveauet af cykler. Min er gammel og rusten, men kører egentlig ret godt. Det nyeste ved den er min cykelhjelm, i en farve der ikke er til at overse 🙂

Og jeg nåede også hjem igen – tids nok til at tale med et par af mine gamle konfirmander, som skal til eksamen i kristendom og lige havde brug for lidt info om Luther og reformationen. Det er virkelig en fornøjelse, når gamle konfirmander sådan vender tilbage.

God torsdag.

Jette