I går flyttede endelig de to nye beboere ind i deres nye hjem. Et lille Fort Knox DeLuxe! Der ankom et silkehøns-par: En hane og en høne.

Stolte og flotte er de! Nu håber jeg bare at de vil falde rigtig godt til her.

Men hvor er de andre silkehøns? ja, der er her ikke mere. selv om vi syntes at hønsegård og hønsehus var blevet sikret i klasse A – så lykkedes det ræven sidst på året at hente de tre fine silkehøns. Det var så ærgerligt og så træls. Så vi har lige holdt en pause. Men nu tør vi godt igen. Og jeg glæder mig til at kunne hente friske æg.

For den lille høne, som er flyttet ind, er allerede begyndt at lægge æg – da jeg hentede hende fulgte frisklagte æg med 🙂

For sammenligningens skyld har jeg lagt et almindeligt hønseæg ved siden af. Men jeg skal nu nok komme til at få glæde af de lidt mindre æg 🙂

Du ønskes en dejlig forårsweekend – selv om det lune vejr vist holder en pause.

Jette