Et stk. lille bitte kylling

Jeg ville egentlig have skrevet om en cykeltur i dag – det bliver vist først i morgen. For jeg så lige noget, der trumfede oplevelsen af at cykle en tur 🙂

Se engang! Hvordan det kan lade sig gøre, ved jeg ikke. Jo jeg vidste godt, at en silkehøne har ruget de seneste tre uger – men hvordan hun så pludselig kommer ud i dag med den fineste lille kylling ved sin side. Der var flere æg, men dem var der nok ikke noget i. Men hvordan den lille fyr her har forceret kanter og høje sten, det forstår jeg ikke.

Da jeg kom ud, blev hønemor straks på vagt og begyndte at fortælle den lille, at nu skulle de ind igen 🙂 og den fulgte efter og masede sig op på stenene og fulgte efter, alt imens den smagte på alt, hvad den stødte på.

En har en gang sagt, at alle dyre børn er dejlige 🙂 og det tror jeg er rigtigt. Denne lille fætter er da i hvert fald helt bedårende. Kun til at blive meget glad af at se på 🙂

God onsdag i solskin og med synet af endnu et af naturens små mirakler.

Jette

Forrige indlæg

Lækker rabarbercrumble

Næste indlæg

En cykeltur

2 Kommentarer

  1. Aase Toft Rasmussen

    Den er nuttet.

  2. Jette Holm Rosendal

    Helt vildt. Jeg glæder mig til at se den igen – den har ligget under hønemor siden den var på udetur 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal