Overskriften kunne også have vært “Nyt fra hønsegården” for begge dele er rigtige. Vi fik, som jeg har nævnt tidligere, masser af gaver til brylluppet. Gode og betænksomme og lidt sjove 🙂 I den ende af skalaen var et gavekort på 4 silkehøns!

De mest nuttede, fine og silkebløde høns – som lige skulle vokse sig store nok, til at de kunne flytte ind her.

Og der er god brug for dem. Hønsehus og hønsegård har stået tomt og er groet til hen over sommeren. For et par dage i træk valgte ræven at hente sin aftensmad her – mine høns. Og så holdt jeg lige en pause. Men har i mellemtiden fået sikret hus og gård som et bedre Fort Knox – så nu satser jeg på held og gode tider for mine nye høns.

Og nu er de ankommet.

Nysgerrige og opmærksomme er de. Nu håber jeg blot, at de vil falde godt til, og synes, at det her er et godt sted at bo. På sigt vil de vist komme til at lægge små æg. Det bliver lidt sjovt.

God blæsende onsdag.

Jette