Hyggelige sommerhusglimt

Jeg er rigtig glad for sommerhuset 🙂

Det skal man ikke kende mig længe for at finde ud af – jeg fortæller gerne om det, og tager gerne derned og vil gerne have besøg netop i Kærnehuset.

Mens mine kollegaer i sidste uge havde vinterferie, passede jeg deres sogne og havde dermed ogsĂĄ lidt flere kirkelige handlinger. Men sĂĄ er det altsĂĄ rart, nĂĄr den sidste gudstjeneste er holdt – at kunne pakke bilen med mand og hund og sĂĄ køre i sommerhus 🙂

Der for et par hyggelige sommerhusglimt i dag.

Julerosen er i knop. En tur rundt pĂĄ grunden for at lede efter forĂĄrsbebudere – blev til et stop ved julerosen. Den har klaret at blive flyttet fra det nordjyske til det sydfynske – ret godt. Og jeg er glad.

Inden døre var der gang i brændeovnen. Det er en lille bitte brændeovn, men den klarer altså fint at varme huset op. Og det er hyggeligt at sidden foran den. Roen falder over en, og gode samtaler om stort og småt er mulige

Aftensmaden var ret grøn 🙂 Der var lidt kylling som tilbehør, ellers masser af spændende grønt. Blandt andet bagt butternut squash – opskriften følger pĂĄ det i morgen. Men lækkert smagte det og var en fryd for øjet med de mange farver – selv pĂĄ en grĂĄ februar.

Og sĂĄ gĂĄr det heldigvis meget bedre med den forstuvede ankel, sĂĄ nu kan jeg gĂĄ tur igen. Og hvor er det skønt. Igen var det ned forbi vandet – det var diset, der var tang og sĂĄ havde ret mange svaner taget ophold i vandet.

En dejlig stund i sommerhuset er forbi for denne gang – nu venter en helt almindelig uge 🙂

God mandag.

Jette

Forrige indlæg

En gammel kending

Næste indlæg

Glutenfri lagkagebund

2 Kommentarer

  1. Karen

    Det er da også det hyggeligste sommerhus, man kan tænke sig. Jeg kan også godt forstå, at du er glad for at have noget, der er dit eget. Præstegårde er tit lækre, men de er jo kun til låns.
    Kh, Karen

  2. Jette Holm Rosendal

    Hej Karen. Ja lige præcis – der er en stor forskel i at kunne sige: Det er mit, og jeg bestemmer :-)Og sĂĄ nyder jeg faktisk ogsĂĄ, at det ikke er sĂĄ stort. Til hverdag har jeg sĂĄ rigelig plads i præstegĂĄrden 🙂
    kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal