Når det ikke lige går helt efter planerne med bagværket – så er det godt at vende tilbage til noget, man bare er helt sikker på virker 🙂 Det synes jeg i hvert fald.

Så i dag blev der bagt cookies. Det er godt nok en gammel kending, men den kan til gengæld varieres i det uendelige.

Cookies var noget af det første mine børn selv bagte, da de gik i køkkenet. Og kagerne her kommer da også med nordpå, når vi i morgen besøger Trine og kæresten.

Cookies med nødder og chokolade (ca. 20 små cookies)

60 gr. chokolade, grofthakket

30 gr. nødder, grofthakket

75 gr. smør/margarine

100 gr. mel

25 gr. havregryn

25 gr. grahamsmel

½ tsk. bagepulver

1 æg

60 gr. farin

60 gr. sukker

Kom sukker, farin og smør i en skål og pisk det sammen. Tilsæt æg og pisk til det er godt blandet. Tilsæt de øvrige ingredienser og rør det hele sammen. Det er en let porøs dej. Form den med fingrene til små kugler, som lægges på en plade med bagepapir og bages ved 180 grader i ca. 13 minutter. Afkøler på pladen.

Det er virkelig den enkle udgave – men det bliver de nu ikke ringere af 🙂 Til kaffen og en dag på kontoret, så går det nu meget godt.

Må du få en dejlig weekend.

Jette