Ind imellem er der opskrifter, jeg bare vender tilbage til 🙂 Sådan har jeg det med cremen til cheesecaken uden husblas.
Så da jeg fik tilsendt to forskellige prøver med sukkerfri müsli fra AXA, syntes jeg, at det var oplagt at tænke cremen ind her.
Indtil videre har jeg kun fået prøvesmagt den ene slags müsli – den med daddel, puffede quinoa og tørrede bær. Den sukkerfri müsli smager ret godt – bare som den er.
Men lidt selskab klæder den. Jeg brugte den i stedet for ristet rasp i denne dessert – en slags trifli. En super hurtig dessert – som er blevet godkendt indtil flere gange 🙂
Skøn dessert (2 glas)
100 gr. frugtmos (æble-blomme-brombær)
4 spsk. müsli (ca. 40-50 gr.)
100 gr. flødeost
100 gr. creme fraiche 9 %
1 spsk. sukker
1 tsk. vaniljesukker
Til cremen røres flødeost, creme fraiche, sukker og vaniljesukker sammen.
Fordel mosen i to glas. Drys 1 spsk. müsli over i hvert glas, fordel 2 spsk. creme i hvert glas og top med det sidste müsli. (Der er lidt ekstra creme til en anden gang :-))
Står og trækker lidt i køleskab – og er så klar til servering.
Det smager så godt 🙂
God tirsdag.
Jette
Skriv et svar