For noget tid siden havde jeg besøg af en journalist og en fotograf fra Fyens Stiftstidende. Jeg havde aftalt, at de kom på besøg i sommerhuset, og så ville jeg fortælle om processen og vise huset frem. Det er der kommet en super fin artikel ud af, som kunne læses i Basebolig i går – du kan se et glimt af den via linket.

Det var lidt vildt at være forside billede – men selvfølgelig var jeg også lidt stolt 🙂

Men det er ikke den eneste artikel, der har været om sommerhusbyggeriet. FSC Danmark bragte også i sidste uge en fin omtale af projektet.

Men nu er det vist også ved at være slut med at fortælle om huset 🙂 Nu bliver det mere glæden ved at bruge huset, der kommer i fokus.

I weekenden, var det min søster og hendes familie, der var der – og vi var inviteret til fødselsdag dernede. Super hyggeligt 🙂 Dejligt at opleve at huset kan danne ramme om skønne stunder sammen med mennesker, der beriger ens liv.

God mandag.

Jette