Hvilket fantastisk vejr det var i går. Lunt – faktisk varmt, næsten ingen vind, smuk himmel og dejligt solskin – det var det perfekte vejr at få sommerhuset fotograferet i 🙂 For det blev det. Sammen med Trine, journalisten, der skriver om sommerhuset, kom også en fotograf. Som tog mange billeder – rigtig mange billeder. Så nu glæder jeg mig til at se, hvordan det hele sættes sammen til en historie om et bæredygtigt sommerhusbyggeri.

Inden de kom på besøg, havde jeg efter bedste evne forsøgt at få skabt en hyggelig stemning. Og her gør blomster bare noget. De fleste fra Pluk selv marken i Faldsled 🙂

Skøn vase med smukke gladiolus

Forskelligt udtryk i georginer

Med en unik betonkogle fra Karen i Skivholme

Og sommerhusets lille staudebed står bare så fint nu. En anelse rodet vil fagfolk sikkert mene – men jeg glæder mig over alle de skønne farver – og min trivelige rosmarin 🙂

Til kor i aftes sang vi om georginer og bonderoser – det er lige sæson for begge dele.

På en glad og solrig tirsdag.

Jette