På vej ud af døren igen 🙂 Den sidste måneds tid har været præget af  meget ind og ud – ret ulig min almindelige hverdag. Men spændende – men også lidt krævende.

Men lige et par glimt fra en skøn sensommer mandag morgen i et skarpt lys.

Hønsene er lukket ud – kyllingerne vokser. Dog er der en af de små, der hænger lidt med hovedet – jeg håber, den kommer sig.

Og så har jeg tilmeldt mig Årstiderne. Jeg har en gang for rigtig mange år siden været tilmeldt og fået leveret en kasse med økologiske grøntsager. Nu giver jeg det et forsøg igen. Der er på en måde noget tiltalende ved, at der står en kasse på ens trappe med mad til flere dage, når kan kommer hjem 🙂 Jeg glæder mig til at prøve det igen. Og der følger en lækker velkomstgave med – skøn olivenolie og noget eddike.

Ole nåede i weekenden at save den knækkede blommegren i stykker – så nu ligger der brænde, der venter på, at jeg får det kløvet 🙂 Men det bliver ikke i dag.

For jeg er som sagt på vej ud af døren – på vej i sommerhus. I dag for at mødes med en journalist fra Fyens Stiftstidende. Jeg har fået mulighed for at fortælle om sommerhusbyggeriet og de forskellige valg af træ, fundament og isolering – genbrug og indretning. Det bliver ret sjovt. Jeg skal nok vende tilbage, når jeg ved, hvornår der kan læses om det i boligmagasinet Base 🙂

God mandag.

Jette