Noget med gule blommer

For nok 20 år siden plantede vi tre frugttræer i præstegårdens baghave. To æbletræer og et blommetræ. Et cox orangetræ og et Ingrid Marie træ. Begge trives og har det godt og giver hvert år passende mængder æbler.

Og så er der blommetræet.

Det har haft en noget hårdere skæbne. Indtil flere gange er grenene med de mange tunge blommer blevet for stor en belastning og med hjælp fra nogle vindstød, ja så er tykke grene knækket af – eller stammen er helt flækket. Det sidste skete for en uges tid siden. Og den tunge stamme landede midt i kornmarken. Hvor vi lod den ligge, for ikke at træde kornet ned. Så kunne vi se på den senere.

Forleden blev præstemarken høstet, så nu kan vi komme i gang – eller rettere Ole kan komme i gang 🙂 Og jeg kan samle det opsavede brænde sammen.

De mange gule blommer – ja de er ved at være modne. Men jeg er ikke så vild med blommer. Men synes også lidt, at det er en skam, at de bare sidder fine og modne på grenene eller ligger der på jorden. Så jeg må i gang med et eller andet.

Det må kunne blive til en bradepandekage og noget syltetøj.

Jeg går i gang 🙂

God torsdag.

Jette

Forrige indlæg

Sommertærte med syrligt syltetøj

Næste indlæg

25 år i folkekirken

2 Kommentarer

  1. Karen

    Blommemarmelade med ingefær og limesaft er ikke dårligt – jeg har opskrift på bloggen, og du kan jo prøve en lille portion 🙂
    Knus, Karen

  2. Jette Holm Rosendal

    Den vil jeg gå jagt efter – det lyder som en god kombination, der kan give lidt "liv" til blommerne. Du har nok ret i at opskriften sikkert skal lidt ned i størrelse 🙂 Mit forbrug kan ikke helt måle sig med dit.
    knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal