Ja, for dagene er gået og pludselig er det søndag morgen. På vej til gudstjeneste. En fin morgen, stille og kølig, det er blevet sensommer.

Fredagens mødregruppesommerfest blev en rigtig hyggelig aften. Jeg skrev om forberedelserne her. Det er en fornøjelse at være sammen med mennesker, man har fulgt gennem snart 25 år – der er alligevel sket meget på de år. Glæder og sorger har fulgtes ad. Den fælles historie knytter nogle tråde, som vi alle har glæde af. Og ikke mindst er det sjovt at følge de unge menneskers færd – de fire børn, der er grundlag for gruppen, er i dag vidt forskellige steder i landet og i livet.

Aftenen begyndte blæsende, men endte med havblik. Så vi var både ude og inde. Sommerhuset er altså et fint sted at holde en lille fest i 🙂

Jeg havde lavet soyabagte mandler som snack til lidt champagne. (Den var en sidste rest fra brylluppet sidste år :-)) Mandlerne her smager rigtig godt, også hakket og drysset over en salat. Inspirationen til mandlerne fandt jeg her

Soyabagte mandler med rosmarin

125 gr. mandler

1 ½ spsk. soyasauce

4-5 små kviste frisk rosmarin, klippet i små stykker

Det hele blandes i en skål og vendes ud på et stykke bagepapir og fordeles i et lag.

Ristes i ovnen ved 150 grader i ca. 15 minutter. Køler af og spises 🙂

Eller gemmes i en lufttæt beholder.

Med ønsket om en skøn og rolig søndag til dig.

Jette