Hvad er en sponsorgave ? Det ved jeg knap nok selv – men når et firma spørger, om jeg vil teste et produkt og de så sender det til mig – så må det være en sponsorgave. Der ligger ikke noget krav om, at jeg skal skrive om det eller fortælle min mening – men det synes jeg nu nok, er det rimeligste at gøre.

Der er her hen over sommeren kommet nye regler for bloggere, når det handler om reklame og skjult reklame. Jeg er faktisk ikke inde i dem endnu, så derfor denne lidt tøvende indledning.

Men i hvert fald, så har jeg fået tilsendt to fine æsker AXA müsli pakker – som jeg gerne må teste og smage – og se, hvad jeg synes om. Og det vil jeg naturligvis gerne, og glæder mig til at gå ombord i dem.

Det er begge to produkter uden sukker – og det er jeg spændt på, hvordan fungerer. Den ene er sødet med dadel – en dejlig tørret og sød frugt. Og den anden er med kakao, mandel og blåbær. Og så naturligvis en masse havre og andet korn. Jeg vender tilbage med en vurdering.

Katten var også interesseret – nu mest i den fine kasse 🙂

God torsdag.

Jette