Glimt fra ferien

Det har været en dejlig uges ferie – travl. Der er blevet arbejdet både i sommerhus og i Oles have. Begge dele noget vi nu kan glæde os over, at vi nåede.

Og så havde jeg fødselsdag i går – en super hyggelig dag med gæster, en tur rundt om sommerhuset og lækker mad herhjemme. Og skønne gaver 🙂 alle sammen lige mig, og rigtig mange var til sommerhuset. Ingen er i tvivl om at det projekt fylder meget 🙂

Jeg havde for længe siden håbet, at jeg kunne holde fødselsdagen i sommerhuset – men sådan gik det ikke. Terrassen kunne bruges, så det var godt at solen skinnede. Vinden var kølig, men ellers var det ret perfekt. Måske du genkender bordet – det passede lige ind i går 🙂

Kager – ja, den ene nåede jeg at få taget et billede af inden den kom på bordet, den anden er nu spist. Og det var faktisk den jeg ville bringe opskriften på, så det varer lige lidt før den kommer. Men kagen smagte godt!

Og igen omkring sommerhus, så har jeg været på udkig i Den blå Avis, og fandt lige nogle stole som kunne bruges. For længe siden købte jeg disse fire stole, men de er for store. Eller huset er for lille. Så i stedet kommer disse nye stole på banen. Virkelig et godt køb – 6 stole for 500 kr. De er i super stand og så endda med mærke. – Jeg er så glad. Nu skal de blot ombetrækkes, stoffet er bestilt, og så er de snart klar.

Og så gælder det prædikenskrivning 🙂

God mandag.

Jette

Forrige indlæg

Smuldreæblekage

Næste indlæg

Hvor er indbrud dog fejt!

2 Kommentarer

  1. Lene

    Dejligt at I trods alt kunne drikke kaffe ved sommerhuset 🙂
    God påskeuge til dig, der er en del prædikener, der skal på plads.

  2. Jette Holm Rosendal

    Tak Lene. Jo, der venter noget arbejde inden der kan fejres påske 🙂 Men også spændende tanker om, hvordan et gammelt budskab får ny relevans. Også glædelig påske til jer i det Nordjyske.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal