Måske tænker du, om jeg da ikke snart er træt af at lave macarons 🙂 Og det burde jeg måske også være efter at have lavet ca. 150 til brylluppet + de forsøg, der mislykkedes. Men jeg synes faktisk det er en sjov lille kage.

Og i aften, hvor vi skal til mødregruppefest, og jeg blandt andet skulle bidrage med kage, så kommer der en lille portion lyserøde macarons med. Og lagt sammen med stikkelsbærcremen fra forleden.

Og der er sket fremskridt siden jeg begyndte at lave de første for et par år siden 🙂 Overfladen er blevet glattere og foden – den knudrede kant forneden – er blevet skarpere. Så her gælder, som så mange andre gange i livet, at øvelse, det gør noget!

 

På det gamle blommetræ er blommerne mere end modne, så der bliver også bagt en blommecrumble – mere om den i næste uge.

Nu er det tid til at ønske dig en skøn weekend,

Jette