Pesto brød

Internettet inspirerer og med rester i køleskabet efter kirkevandring – så blev dette brød bagt i går. Og til udelt begejstring for Trine og kæresten. Og det er jo altid dejligt, når noget bagværk falder i god jord og smager lækkert.

Det gør dette enkle brød – fint som det er eller som tilbehør til en salat. Det er et brød lidt på “slump” – så det er helt klart fri til ydereligere fortolkning 🙂

Pesto brød

Pizzadej af 3 dl vand

Fyld

1 mindre glas pesto – jeg brugte tomatpesto

1 kugle mozzarella

Dejen rulles ud i et rektangel, pesto fordeles oven på. Mozzarellaen skæres i skiver og lægges på, hvorefter dejen forsigtigt rulles sammen. Brødes lægges på en plade med bagepapir. Der skæres en dyb rille i midten af brødet.

Efterhæver mens ovnen varmer op til 225 grader og bages ca. 25 minutter.

Det afkøler lidt, inden det spises. Det smager ret godt lunt 🙂

Det blev til let aftensmad her i huset i går – måske en idé at prøve på årets sidste sommerdag 🙂

Håber din dag bliver varm og solrig.

Jette

Forrige indlæg

Sommerbryllup – første afsnit

Næste indlæg

2. klasse i kirke

2 Kommentarer

  1. Karen

    Det ser rigtig godt ud – det vil jeg prøve. Måske også med skinke i, så det kan bruges i madpakken?

  2. Jette Holm Rosendal

    Det lyder som en fin idé med skinke – og brødet kunne sagtens spises dagen efter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal