Vi er et stykke vej fra lækre kager og gode brød – det handler om indkøb til mit kommende sommerhus 🙂

Jeg venter, og surfer på nettet og handler. Jeg har aldrig læst så meget om opvaskemaskiner og vandbesparende brusere og andet inden for den verden, som jeg gør nu. Men endnu er tiden til det. For jeg har på fornemmelsen, at pludselig kommer det til at gå lidt hurtigt, og så er det godt nok, at have styr på noget af det, der skal bruges.

Mit lille sommerhus er et “medbyg” hus. Ja, det lyder helt forkert, når jeg knap kan slå et søm i og skifte en pære. Men det går nok – med dygtige håndværkere til at gøre det meste.

Men det betyder, at jeg selv skal finde alle de ting, der skal bruges inden i huset – derfor den store interesse for hvidevarer og vvs 🙂

Og her er nettet en fantastisk ting – og med fri levering lige til kantstenen – som hos mig heldigvis betyder, at de flinke fragtmænd sætter varen i garagen – så er det altså smart.

I går kom opvaskemaskinen. Er det nu nødvendigt i et sommerhus? Jeg tror det, og ved, at mine børn vil være lykkelige for den 🙂

Bruseren er også indkøbt – og den kom pakket ind som den fineste julegave. Hver del i sin egen kasse, det var virkelig sejt. Det kan kun blive skønt at stå under den.

Men hold op, der er lang vej endnu. Men der bliver drømt om sol og varme, aftner på terrassen og duften af det fineste træ. Gode stunder i Kernehuset.

På en smuk februardag.

Jette