Det er efterhånden et godt stykke tid siden der sidst har været nyt fra grund og sommerhus – af den simple grund, at det går forbavsende langsomt med at komme i gang.

Så pt. er vi nået til, at jeg har accepteret et tilbud på et skønt råhus – nu mangler så blot konktrakten på, at det hele juridisk og på andre måder også falder på plads.

Men det bliver et lille fint hus med lækkert cedertræ på ydersiden, douglas beklædning indvendig og træfiberisolering i mellem. Alt sammen i FSC certificerede materialer.

At det er et råhus, jeg får, betyder så, at alt det indvendige mangler. Så pludselig er jeg blevet interesseret i hårde hvidevarer, lamper og fliser og meget andet 🙂 Og derfor var Black friday en rigtig god idé.

Her fik jeg blandt andet købt en vaskemaskine. Det har jeg aldrig købt før – men nu har jeg 🙂 Den blev leveret i dag. Og står nu i garagen og venter på, at der engang kommer et hus, den kan bo i. En fin lille maskine med fine mærker A+++ og andre gode egenskaber.

Der sker ikke mere på denne front før først i det nye år. Målet er stadig, at jeg har et sommerhus til sommer.

God onsdag – lige midt i december, men nær jul 🙂

Jette