Jeg er så heldig, at jeg også får adventsgaver 🙂 Hver søndag i adventstiden dukker ungerne op med en gave. Og det er da dejligt!

I går fik jeg en skøn Georg Jensen kagedåse – med indhold. Altså udstiksforme – og så endda med logo! Det er altså lidt eksklusivt – og ren luksus.

I lørdags fik jeg bagt lidt brunkager – men manglede faktisk en dåse at komme dem i. Men nu har de fået den fineste dåse, de kan tænke sig. De fylder ikke meget, jeg havde kun bagt halv portion – i erkendelse af, at ungerne synes, det er fint de er der, og så tager en vaniljekrans i stedet 🙂

Udstiksformene fra Georg Jensen

Formene er lidt alternative i formen – men super lækre at holde ved. Peter og jeg talte om, hvad vi forestillede. Og hvor jeg tænkte kongekrone om den øverst til højre – der tænkte Peter solopgang. Hvor pudsigt, at man kan se så forskellige muligheder.

Jette