Med inspiration fra tv og fra Aarstiderne blev denne nemme pizza lavet i aftes. Og den er bare god – det er pizza nu generelt, sĂĄdan en gang imellem 🙂 Dejen var med i kassen fra Aarstiderne – det gjorde det hele endnu lettere 🙂
Det kan godt være, at det bare er mig – men jeg husker tidligere tiders pizza som en ret, hvor man kom meget forskelligt fyld pĂĄ og dryssede med rigeligt ost og sĂĄ bagte. Men i dag, kommes der ofte fyld pĂĄ, nĂĄr bunden er bagt. Det giver til gengæld en lidt mere frisk pizza, med lidt salat, krydderurt og olie pĂĄ.
Nem og enkel pizza
Tomatsauce
1 spsk. olie
1 løg
1 fed hvidløg
1 tsk. tørret basilikum
1 dĂĄse flĂĄede, hakkede tomater
salt og peber
Hak løg og hvidløg i tern og svits dem let i olien. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det koge ved svag varme under låg et kvarters tid. Køler let af.
Fyld:
½-1 mozzarella kugle
50 – 70 gr. lufttørret skinke
lidt rucola
1 spsk. krydderolie
Rul pizzadejen tyndt ud og smør lidt tomatsauce pĂĄ – der er for meget sauce i opskriften. Gem den til en pastaret eller lignende. Fordel skiver af mozzarella pĂĄ pizzaen og bag den ved 220 grader ca. 15 minutter.
Straks den kommer ud af ovnen, fordeles skinke i smĂĄ stykker oven pĂĄ, drysses godt med rucola og dryppes til sidst med olie – efter smag.
Og sĂĄ er der mad!
Det er altsĂĄ ret lækkert – lige til at hygge sig med 🙂
God onsdag – kølig og solrig.
Jette
Skriv et svar