Med inspiration fra tv og fra Aarstiderne blev denne nemme pizza lavet i aftes. Og den er bare god – det er pizza nu generelt, sĂĄdan en gang imellem 🙂 Dejen var med i kassen fra Aarstiderne – det gjorde det hele endnu lettere 🙂

Det kan godt være, at det bare er mig – men jeg husker tidligere tiders pizza som en ret, hvor man kom meget forskelligt fyld pĂĄ og dryssede med rigeligt ost og sĂĄ bagte. Men i dag, kommes der ofte fyld pĂĄ, nĂĄr bunden er bagt. Det giver til gengæld en lidt mere frisk pizza, med lidt salat, krydderurt og olie pĂĄ.

Nem og enkel pizza 

Pizzadej

Tomatsauce

1 spsk. olie

1 løg

1 fed hvidløg

1 tsk. tørret basilikum

1 dĂĄse flĂĄede, hakkede tomater

salt og peber

Hak løg og hvidløg i tern og svits dem let i olien. Tilsæt de øvrige ingredienser og lad det koge ved svag varme under låg et kvarters tid. Køler let af.

Fyld:

½-1 mozzarella kugle

50 – 70 gr. lufttørret skinke

lidt rucola

1 spsk. krydderolie

Rul pizzadejen tyndt ud og smør lidt tomatsauce pĂĄ – der er for meget sauce i opskriften. Gem den til en pastaret eller lignende. Fordel skiver af mozzarella pĂĄ pizzaen og bag den ved 220 grader ca. 15 minutter.

Straks den kommer ud af ovnen, fordeles skinke i smĂĄ stykker oven pĂĄ, drysses godt med rucola og dryppes til sidst med olie – efter smag.

Og sĂĄ er der mad!

Det er altsĂĄ ret lækkert – lige til at hygge sig med 🙂

God onsdag – kølig og solrig.

Jette