Det er det egentlig ikke – for det er mig selv, der har bestilt kasserne. Men alligevel.

Hver anden uge kommer der er en lille varebil og afleverer to kasser – en med kølevarer og en med grøntsager. Og det er så spændende at se, hvad der er inden i. Lidt som gaver i utide. Det er såmænd blot måltidskasser fra Aarstiderne – de er fyldt med økologiske råvarer, og så skal jeg selv lave aftensmad ud af indholdet. Et super koncept. Og som betyder, at der kommer grøntsager i brug, jeg ellers ikke lige ville falde over.

Jeg tror ikke økonomisk, det er den store gevinst – men jeg får mere præcist den mængde, jeg har brug for. Og leveret i garagen – så bliver det altså ikke nemmere.

Selv mine børn er hoppet med på den idé. Jeg ved ikke helt, om det er det økologiske, eller om det er det behagelige i, at varene leveres foran ens hoveddør på 4. sal 🙂

Ind imellem er der grøntsager i, som jeg ikke kender eller ikke har smagt. I denne uge var der faktisk to – en buttersquash og så dette flotte glaskål. Det ligner en ufo med mægtige følehorn og viftende vinger. Jeg ville aldrig have købt det selv,  men nu får det en chance. Det skal bruges i en salat. Heldigvis følger der opskrifter med til inspiration. Og jeg vender tilbage med et billede, når salaten en dag bliver serveret 🙂

På en noget grå tirsdag.

Jette