Jeg har forsøgt mig ud i noget, jeg ikke har prøvet før. Men som Pippi Langstrømpe sagde:

“Jeg har aldrig prøvet det før, så det kan jeg helt sikkert”.

Jeg ved ikke, om jeg var helt så overbevist – men jeg har gjort et forsøg. Og er faktisk blevet ret godt tilfreds med resultatet 🙂 At lave et lille hegn, som kan være med til at afgrænse et område i den nye have.

På mine gåture med Alba har jeg hen over vinteren samlet nedfaldsgrene, taget dem med hjem og sat dem til tørre. Og nu skulle der så laves hegn.

Jeg savede/klippede grenene ca. lige lange. Tykkelsen varierede en del, men det betød ikke så meget.

Jeg har købt ståltråd, som jeg så brugte til at binde grenene sammen med. Det var lidt et tålmodighedsarbejde at få snoet tråden og strammet til – men jeg kom i mål 🙂 og fik lavet et hegn på 2,75 m. og omkring 60 cm. højt.

Min tanke er, at det skal skabe lidt rum omkring mit kommende staudebed i haven i Jelling. Det er supernemt at sætte op – jeg har fået nogle gamle jern-hegnspæl af Ole, og de kan fint holde det lille hegn på plads.

Nogle vil nok synes, at det er dog for fjollet – sådan noget gammelt træ i en helt ny have. Men det er faktisk min pointe. Langt de fleste haver i nybyggerområdet er flade græsplæner. Jeg vil gerne tilføre vores have lidt liv fra starten – så mit lille havehegn gør, at der kommer lidt rum og lidt højde med det samme.

Jeg forsøgte lige at stille hegnet op i Oles have – og det ser altså ret fint ud, hvis du spørger mig. Og se lige min regnmåler, den fungerer også fint som stolpe i hegnet 🙂

Og sammen med hegnet kommer tillige min lille pileflet kompostbeholder med og bringer også noget gammelt ind i en ny have. Skaber noget liv, og noget man kan snakke om 🙂

Jeg glæder mig sådan til at arbejde videre i den nye have. Og den bliver ikke snorlige 🙂

God tirsdag.

Jette