På indkøbsturen forleden faldt jeg over en pose grønkål med en gul sky på 🙂 Altså grønkål, som var sat ned, og havde kortere holdbarhed. Men nu er grønkål rimelig robust, så det blev først i går, at jeg fik åbnet posen. Og der var meget fint grønkål i den.

Jeg skyllede det hele og fjernede et par gule og lidt vel slatne grønkål (som ryger på komposten) – resten blev delt. Den ene portion blev til chips, den anden skal bruges i en tærte i morgen.

Grønkåls chips smager dejligt. Og er virkelig nemme at lave. Jeg spiser dem som de er – men vi brugte også nogen af dem som topping på en lækker tomatrisotto.

Grønkåls chips

100 gr. grønkål – de groveste ribber er fjernet

1 spsk. rapsolie

et nip salt

lidt peber

Kom det hele i en skål og vend godt rundt, så olien fordeles. Hæld så det hele ud på en plade med bagepapir og fordel det – bages ved 225 grader ca. 7-8 minutter. Hold øje, for det går stærkt.

Mine grønkål var ret forskellige i størrelse, men selv de grønne på billedet var rimelig sprøde i det. Så lækkert 🙂

Og midt i de her meget kolde dage, da er det godt med nogle chips 🙂 Og her er nogle, der vist næsten er sunde.

God mandag.

Jette