Da jeg byggede sommerhus, tog det også lang tid – og i ventetiden blev der handlet og købt ind, og syet tæpper og hynder til brug i huset. Det var en god måde at nærme sig huset på, og vænne sig til at være sommerhus ejer.

Det er jeg jo ikke længere – men nu venter vi så på, at det nye hus i Jelling bliver færdigt. Og det tager bestemt også sin tid – så der er fin tid til at handle ind og nu også sy en hynde til brug på terrassen.

Jeg har stadig mange stofrester – som ofte fortæller en historie, og en del af dem er nu klippet i strimler og syet sammen – så de til sidst ender som et betræk til en lille hynde. Vi har købt en tralle bænk i fsc træ, som endnu ikke en gang er samlet – men det er altså ingen hindring for ikke at kunne sy en hynde 🙂

Den er ikke færdig endnu – så det er kun et projekt på vej du ser her. Men jeg hygger mig undervejs, og glæder mig til sommer og en stund på en ny terrasse, og en hynde fyldt med glimt fra tidligere tider. Det er drømmescenariet.

På en smuk vinterdag.

Jette