Jeg har haft fri i weekenden – og tiden er blevet brugt i genbrugsbutikken, til julefrokost og ikke mindst arbejde i huset i Jelling.

I går begyndte med den fineste solopgang – koldt og klart, men det er nu også dejligt med den slags vejr efter utallige millimeter af regn.

Vi havde besluttet, at vi ville begynde at isolere med træfiber i det lille træhus. Det har hele tiden været planen, at Ole selv skal lave garagen færdig indvendig, så det er han egentlig bare gået i gang med.

Selve huset er lagt i hænderne på dygtige håndværkere – og især tømrerne, for det er jo mest træarbejde, der er i huset. Men det går ikke helt så stærkt, som vi kunne ønske, så for bare at gøre noget, så giver jeg en hjælpende hånd. At isolere med træfiberbats er en meget håndgribelig opgave: Der skal tages mål, skæres ud og så sættes ind.

Præcis sådan som vi også gjorde det, da sommerhuset blev bygget. Så det er faktisk bare om at begynde i den ene ende for til sidst at være nået hele vejen rundt. Fra gulv til loft. Øverst oppe bliver dog ikke isoleret af mig – jeg kravler op på en trappestige og når det jeg kan – så må tømreren selv klare resten 🙂

Når man arbejder med træfiberisolering, er det ikke nødvendigt med maske eller handsker – jeg havde dog handsker på i går, men det var mest på grund af kulden.

Der var ikke mange varmegrader indenfor – så det foregik i flyverdragt og med en hue på hovedet – og masser af støv på brilleglassene 🙂

Og se så lige mit seneste køb i genbrugsbutikken – en fin lille skammel 🙂 Til 20 kr. Så nu kan jeg lige træde et trin op og nå lidt mere.

Godt trætte vendte vi næsen hjemad – men hvor var det også dejligt at være nået et lille skridt længere i projekt husbyggeri.

God mandag.

Jette