Tirsdagen bød på det hele 🙂 I aftes holdt jeg en højskolesangaften i Hejnsvig Sognehus. Det gik godt – med god sang og dejligt selskab. Kirkens organist gjorde det så godt med musikledsagelse til alle sangene og de mange melodier, der blev brugt.

Det var et miks af nye og gamle sange og salmer – de ti af dem var resultatet af en afstemning blandt Kristeligt Dagblads læsere – her havde de stemt på, hvilke ti sange og salmer, de holdt mest af. Vinderen var “Dejlig er jorden”. Den er nu også god. Lidt mere overraskende var det nok, at “Lyse nætter” kom ind på en ottende plads. Men den sang er altså også bare god. Og sådan kan man/jeg fortsætte med at nævne favorit sange. Den danske sangskat er ret unik.

Sommerfuglen fangede jeg i en sommerfuglebusk 🙂 På vej ud på tur med Alba. Vejret i går var også bare skønt sommervejr.

Og endelig blev der bagt et surdejsbrød. Min surdej lever endnu – og det er spændende at bage med den. Der er stadig en my gær i min dej – jeg vover ikke helt kun at bage med surdej. Men brødet her blev fint, hævede godt og har masser af smag og en solid krumme. Et stykke mætter ret godt 🙂

God onsdag.

Jette