Jeg har fået en surdej i gave 🙂 Min svigerdatter bager og eksperimenterer med surdej, og så var der blevet lidt i overskud. Det fik jeg. Så nu er jeg den glade ejer af en surdej. Jeg har forsøgt mig før med at have en surdej i køleskabet, og det er en interessant ting. Og lidt forunderligt, at mel og vand kan blive til noget, der får et brød til at hæve 🙂

I går blev det første brød så bagt med den nye surdej. Og det gik fint. Brødet hævede flot op og smagte dejligt. Groft og fyldigt. Og som det meste bagværk gør, så sætter det sig lidt dagen derpå. Men det smager stadig skønt.

Så jeg vil øve mig lidt mere med surdej 🙂

Og nu give mig i kast med dagens opgaver – som slutter med en corona-vaccination. Nu håber jeg blot, at den går let hen over hovedet på mig denne gang 🙂

God weekend.

Jette