Jeg har igen været på syværelset 🙂 Inden længe skal vi på ferie, og derfor ville jeg gerne sy en let sommerkjole.

Det har jeg også fået gjort – men det bliver ikke den, der kommer med. Der er lidt for meget strutskørt i den 🙂 Men sød er den nu alligevel. Stoffet købte jeg i sidste uge i genbrugsbutikken, og min kollega udfordrede mig til, at jeg jo så kunne komme i dag – i den nye kjole 🙂 Det kommer nu ikke til at ske, det er også lidt for koldt – men kjolen kommer med, så hun kan se, hvad resultatet blev.

Og så har jeg igen forsøgt mig med en glutenfri lagkage. Med bærmousse – nogle af de sidste bær fra fryseren. Sidste gang jeg bagte den, gik det helt i fisk. Som i den store bagedyst, hvor det hele flyder ud, når ringen rundt om kagen tages af 🙂

Det er gået bedre denne gang. Nu håber jeg så, at smagen falder i kollegaernes smag. Der kommer en opskrift senere. Nu skal den lige testsmages først 🙂

God weekend.

Jette