Det kommer let til at lyde lidt for fint – sådan i mine egne ører, når jeg læser ordet 🙂 Men jeg var en gang til et foredrag med en strikkedesigner, og hun opfordrede til, at tale strik op.

Og nu er jeg blevet færdig med endnu et natsværmersjæl, og jeg synes faktisk, at det er blevet ret fint. Der ligger naturligvis også mange timer i projektet – men mest af alt, så har det bare været hyggeligt. Godt at slappe af med, og meget beroligende at sidde med i hænderne. Og nu er det jo strikket i ren uld, så jo større sjalet blev jo lunere blev det at sidde med 🙂

Nu bliver sjalet sat til salg – og jeg vil begynde på et nyt sjal. Jeg er stadig i gang med mit hønsestriksjal. Det er helt anderledes, meget mere fri fantasi. Men jeg holder af natsværmerne, så det bliver igen et sjal med det mønster, der slås op til.

Noget af det mest imponerende ved dette strikketøj er bagsiden. Og hele monteringen af arbejdet. Der er ingen synlige sømme eller rå kanter. Og selv bagsiden ser egentlig ret fin ud.

Lidt nørderi fra strikkeverdenen 🙂

Må du få en dejlig weekend – og optakt til påske.

Jette