Et blik rundt på internettet viser, at foråret for alvor begynder at gøre sig gældende 🙂 Også her i det midt jyske. Næsten ingen vind, og solen, der varmer – og får bladene til at folde sig ud. Det er sådan en dejlig tid.

Det er i dag et vejr, et solskinsvejr!
O søde vår, så er du atter nær! …

Sangen er skrevet i 1895 – men ordene har nu også fin klangbund her i 2023. Solskinsvejret gør os godt.

Solen varmer i den grad udestuen op. Så mine grene, som jeg tog ind til påske, har fået fine små blade – og minsandten om ikke magnoliaen har sat blomst 🙂 Det havde jeg ikke lige regnet med. Påskepynten kom sent op, så den kommer også lidt sent ned igen 🙂

På min daglige tur rundt i Oles have har jeg travlt med at holde øje med mine rabarber. Sidste år plantede jeg to forskellige – to forskellige steder i haven. Og nu holdes der nøje øje med deres vækst 🙂 Stænglerne er stadig korte, men det er fascinerende at se de store blade folde sig ud. Fra helt krøllede til store og glatte flader.

Mit persille-projekt ser ud til at lykkes. Jeg var ellers lidt skeptisk, da jeg såede frøene og vandede den lille kasse. Vandet løb bare lige igennem – men til sidst blev jorden mættet – og efter noget tid, så spirede de små frø. Nu står de fine og grønne. Og jeg venter på persille 🙂

I urtepotterne har jeg sat græskarfrø til spiring. Det er godt nok nogle gamle frø, så nu ser jeg, om det bliver til noget. Det er pyntegræskar, så det er mest for sjov. Men lykkes det – så er det jo helt fint 🙂

På tur med Alba i det fineste vejr. Det er så rart, at det ikke længere er nødvendigt at have flyverdragt på, når jeg går tur 🙂 Og overalt grønnes det og fugle flyver rundt og har vældig travlt. Der er forårsfornemmelser overalt 🙂

God mandag.

Jette