Da jeg for nylig handlede på nettet, faldt jeg over denne lille fine sag. Der kan dyrkes persille i vindueskarmen. Jeg blev nysgerrig og æsken landede i min indkøbskurv 🙂

Jeg er aldrig rigtig lykkedes med at dyrke persille – og jeg tror desværre heller ikke det sker denne gang 🙂 Men nu får det forsøg.

Der var en lille pose med noget meget tørt kompost/jord i kassen, det er nu fyldt i papkassen og så blev de små persillefrø drysset ovenpå. Og så vandet. Men vandet suser bare igennem – så nu forsøger jeg mig med små skefulde vand ad gangen, mon så ikke det hele kan blive lidt opblødt. Og måske spire, hvis jeg er meget heldig 🙂

Ideen med den lille box er ganske god – nu ser vi, om det også fungerer i virkelighedens verden.

Lige nu ser det ud til, at der er mere liv i Alba 🙂 Vi nåede en tur rundt i juletræerne, før det begyndte at regne.

God torsdag.

Jette