Jeg læste en gang, at når man begyndte at vise billeder af blomster, så var man forbi den første ungdom 🙂 Og ja, det er vist meget rigtigt. For mig gælder det i hvert fald. Jeg kan stadig huske, når jeg besøgte mine forældre som yngre, og min mor tog mig med på havevandring – så var det lidt ukendt land.

Men nu synes jeg have, blomster og dekorationer er ret interessante 🙂

I går var det alterbuketten i Gesten kirke, der fangede min opmærksomhed. Mest fordi farven var helt i øjet – violet, som kirkeårets farve. Og smukke var de, de små runde lilla blomster, som jeg til gengæld ikke aner, hvad hedder.

Og så har jeg gennem tiden fundet ud af, at jeg synes vældig godt om smukke kander. Hvorfor ved jeg ikke. Jeg bruger meget sjældent en kande – hverken til vand eller kaffefløde. Men ikke desto mindre, synes jeg, de er smukke og sagtens kan bruges til noget andet, end de oprindelig er bestemt til.

Den lille fine kande her er blevet pyntet med vintergækker fra haven. Efter samme model, som sidst – oasis, hvor der er sat grene fast i og så ellers med løs hånd fyldt med vintergækker.

Kanden er købt i genbrugsbutikken i Billund. Jeg gik længe og kiggede på den – for behøvede jeg nu endnu en lille kande? 🙂 Men jo – det gjorde jeg. Og synes stadig den er vældig fin. 7 centimeter høj er den – gør ikke meget væsen af sig, men står solidt på bordet.

På en solbeskinnet mandag.

Jette