Ugen har budt på ikke mindre end to dage i selskab med barnebarnet 🙂 Og det er altid en fornøjelse. Det lille menneske nærmer sig de elleve måneder, og myrer rundt, læser i bøger, snakker lidt og øver sig i det hele taget på at indtage verden.

Og det er sjovt at se, at selv med en helt kasse med legetøj inden for rækkevidde, så er bøgerne altid et hit. Her læser hun selv, men ofte læser jeg – mens hun har godt fat i bøgernes sider. Heldigvis er de lavet af solidt pap 🙂

Mormors dagpleje har også sin egen kasse med forskelligt i. Blandt andet “De små synger” og så klovnen her – et fund fra genbrugsbutikken. Efter en tur i vaskemaskinen kan den stadig noget 🙂

Nu er det mange år siden, jeg sidst har sunget fra De små synger – men når jeg genlæser teksterne er det ofte drabelige historier, de fortæller. Som “I en kælder, sort som kul” her bliver alle musene spist til sidst. Eller jægeren, der skyder en krage. Eller fra Engeland til Skotland – om kaptajnens kone og hans røde næse. Eller bro, bro, brille – hvor man kommer i den sorte gryde.

Men bortset fra alt det – så er det dejligt at synge for hende. Jeg glæder mig til, at hun selv begynder at synger med.

Det sidste fredagsglimt er en vareprøve på en gulvbelægning 🙂

Den består af fem lag, blandt andet kork og et tyndt vinyl lag øverst. Korken giver et blødt materiale, som samtidig virker meget lunt. Og i følge producenten er gulvet både miljørigtigt og bæredygtigt. Og med garanti for 25 års slid – så holder det nok vores tid 🙂 Men mere om det spændende gulv en anden dag.

God weekend.

Jette