I går var sidste dag i mit vikariat i Vadehavspastoratet. Jeg har været der i juli måned – og har nydt at være i det område. Der var mange kirker at forholde sig til, men der var et godt personale, som gjorde tingene meget lettere. Det har været spændende at møde mennesker med rødder i marsken og have den egn som deres hjemstavn.

Jeg er bestemt ikke færdig med at komme derned – nu overvejer jeg en cykeltur derned til næste år 🙂

Her er et par glimt fra min sidste dag. Det øverste billede er af den smukke alterbuket i Vester Vedsted kirke. Sommerens farveflor er bare så fint.

Roager kirke fik for tre år siden et nyt dåbsfad. Forgyldt og virkelig smukt. Og duen med olivengrenen i næbet viser både tilbage til Guds løfte til Noa og fortæller om Helligånden i vores verden.

Og så fik jeg også selv en fin buket med hjem – det søde personale ville gerne sige tak for samarbejdet. Og jeg blev vældig glad, det er altid rart at erfare, at noget har fungeret og er gået godt. Jeg tænker også tilbage på juli måned som en dejlig tid.

Og så lidt mærke-nørderi. Min buket var pakket ind i papir med FSC-logo på. Det gør mig altid velfornøjet, når jeg ser det logo. For det fortæller blandt om bæredygtigt skovbrug. Det er heldigvis ved at være meget udbredt, og man finder mærket på masser af papirvarer og træprodukter.

Søndagen sluttede med middag på Cafe Conrad – vi fejrede, at vi har været gift i seks år 🙂

God mandag.

Jette