Eller måske bare en lille hilsen, fordi man gerne vil glæde en. Uanset anledning, så er de små ting lavet med limteknik ret anvendelige til netop det formål. Synes jeg 🙂

Gaven kommer så til at bestå af en ting, som jeg selv har lavet – ud af visne materialer fra haven – og så en ny indkøbt lille blomst. Så bliver det både noget personligt og anvendeligt.

Her i foråret tænker jeg, at de små påskeliljeløg senere kan plantes ud, og så spire frem igen til næste år. På billedet her ser det lidt beskedent ud – det medgiver jeg gerne 🙂 Men når først de små påskeliljer står strunke og flot gule, så kommer der lidt mere liv i dekorationen. Og så kunne man selvfølgelig også sætte en lille kylling eller fjer på kransen, men det havde jeg ikke lige ved hånden.

Limteknik er godt til at lave små manchetter med. Altså små plader som lægges oven på et glas eller en vase og så sættes blomster enkeltvis ned igennem manchetten. Det gør at blomsterne får lidt støtte så de bedre kan holde balancen.

Og så kom der regn i går – det var virkelig skønt. Det var koldt og vådt – men det var så tiltrængt. Og alle blomster – og marker – så bare glade ud, nu fik de vand til deres rødder og frø 🙂 I sommerhusets lille krydderurtebed er der også påskeliljer og en enkelt hyacint. Og de nød i den grad regnvejret 🙂

God tirsdag.

Jette