I aftes var jeg sammen med nogle gode venner samlet for at øve os i limteknik. Et par af os havde været med på kurset i efteråret, men nu skulle vi så prøve det igen på egen hånd. Og så er det bare hyggeligt at være sammen med andre om noget kreativt.

Så mens der blev snakket og klippet grene i små stykker og rørt lim i anseelige mængder – så lykkedes det os også at lave nogle dekorationer. Eller rettere det, som skal blive til dekorationer. For det er det lidt særlige ved netop limteknik – at nok fik vi fyldt forskellige forme og lavet små manchetter – men det er først når det hele er tørt og igen vendes ud af formene, at vi kan se resultatet.

Så endnu ventes der – det er tørretid. Det tager en til to dage, før limen er tørret ind og plastikken forsigtigt kan tages af.

Nu glæder jeg mig til at se resultatet. Jeg har igen lavet en krans af små grenstykker – den er bare ret anvendelig. Til både jul og påske og alt det derimellem. Desuden blev det til en lille skål og en manchet af tørrede/visne hortensia blade. Det er lidt sjovt, at det er naturens tørre og visnede materialer, der er i brug. Og som så får nyt liv i selskab med lidt friske blomster eller glaskugler eller en lille påskekylling.

Jeg bidrog med en kage til kaffen – en solid brownie med nøddefyld og lækker chokoladeganache. Det var nu meget godt 🙂

Nu venter jeg – alt imens weekenden banker på døren. Her først i april – med lave temperaturer og omskifteligt vejr. Helt som det plejer 🙂

God weekend.

Jette