Ja, faktisk var det vel hele weekenden, der blev beriget med masser af sol. I de her lidt tunge dage, så gør solen bare noget ekstra godt.

Det var en frostklar morgen – rim i græsset, og med vintergækker, der står strunke og fine. Det er så dejligt at se de små blomster over alt. I hegn, midt på græsplænen eller bag ved et træ. De er ret grokraftige.

Det næste natsværmersjal, som langt hen af vejen er strikket af rester, er nu blevet strikket færdigt – på rundpind. Så mangler hele kanten udenom. Jeg har vasket sjalet – og er hver gang lidt nervøs for, om det nu krymper eller filter – men igen er det gået fint 🙂

Og Alba kiggede nysgerrigt med, da sjalet blev lagt til tørre.

Næste skridt i processen er, at sjalet skal klippes op langs kanten til højre i billedet oven for. Det er altid lidt spændende – for hvad sker der? Trævler det hele op !! Men nej, det gør det slet ikke. Uldens fine fibre holder maskerne på plads, så nu kan jeg begynde at samle masker op langs de to sider.

Søndagen bød også på Fastelavn. Jeg havde to korte gudstjenester, hvorefter der virkelig blev slået til de ophængte tønder 🙂 En hyggelig eftermiddag med ret mange udklædte børn. Så den gamle tradition med at slå katten af tønden, den lever endnu 🙂

De sidste solskins stråler nød Alba og jeg på en tur udenfor – dejligt at mærke solens varme på krop og sjæl.

God mandag – og den sidste dag i februar. I morgen er det forår 🙂

Jette