I efteråret så jeg en lille video med Claus Dalby, som plantede tulipanløg i krukker. Tanken var, at løgene blev gemt i jorden i krukker, sat et køligt sted vinteren over – og når det så blev forår, kunne krukkerne komme ud og hurtigt begynde at folde sig ud. Det lød som et spændende projekt – så det har jeg prøvet 🙂

Løg i krukker – tilbage i efteråret

Jeg har lavet krukker til både Trine og Peter, og håber at de snart kan komme på plads på deres terrasser og så derfra bringe lidt forårsstemning.

Indtil videre ser det ikke ud af så meget 🙂 Og jeg er faktisk også i tvivl om, hvad jeg lige skal gøre med krukkerne – men nu er de i hvert fald kommet ud i dagslyset. Og det næste spørgsmål er så, om der er blomster nok i hver krukke. Jeg har et håb om, at tulipanerne skal stå tætte og se smukke ud.

Så fortsættelse følger, når tulipanerne er kommet lidt mere på vej 🙂 Men uanset hvad, så er det fascinerende at følge vejen fra løg til plante. Hver gang et lille under.

Gik alle konger frem på rad

i deres magt og vælde,

de mægted ej det mindste blad

at sætte på en nælde. (Den danske Salmebog nr. 15)

Udtrykt med Brorsons vise ord.

God onsdag.

Jette