På messe

I weekenden var der Kreativ Messe i Fredericia. Jeg har før besøgt messen, og besluttede, at i år ville jeg afsted igen. Især fordi der var et oplæg, som jeg gerne ville høre.

Så jeg allierede mig med min svigerinde, og så tog vi på messe 🙂 Det var vi så ikke de eneste, der gjorde. Men der var styr på det praktiske, så vi blev fint gelejdet ind på en parkeringsplads, og så var det ellers bare om at gå op og ned af gange og kigge på alverdens kreative ting. Over 200 udstillere var der. Med alt fra træsnedkeri og modellering til masser af stoffer og garn. Og pileflet, scrapbogs materialer bagning og kagepynt.

Der var meget til salg – og sådan må det være. Men det var også interessant, at så mange mennesker (langt flest kvinder :-)) tydeligvis var interesseret i at få noget med hjem, hvor de selv kunne komme i gang med at bruge hænderne.

Min svigerinde og jeg holdt godt fast i vores tegnebøger, og købte faktisk kun en kop kaffe til vores medbragte sandwich. Men så kom jeg også lige til at få lidt garn med hjem 🙂 Jeg er i gang med endnu et natsværmersjal og kommer til at mangle lidt garn til kanten. Det fik jeg fundet i går 🙂

Oplægget, som jeg gerne ville høre, var med Signe fra Skaberlyst. Hun er skrædder og underviser i at tegne egne mønstre og sy tøj, der passer præcis til en. Hun var virkelig dygtig til at formidle, så man havde kun lyst til at give sig i kast med mere mønster, stof og symaskine.

Så vel hjemme igen, så blev den næste top til webshoppen færdig 🙂

God efterårsmandag.

Jette

Forrige indlæg

Langtidsbagte tomater – stop madspild

Næste indlæg

Et flot brændestabel

2 Kommentarer

  1. M

    Signe er virkelig dygtig og jeg har nydt de kurser jeg har taget – både online og et ‘hver-14.-dag’-kursusforløb, hvor jeg fik hjælp til grundmønstre. Nu syr og strikker jeg selv stort set hele min garderobe – jeg får så heller nyt tøj så tit, for det tager lidt tid at sy, når det skal være ordentligt. Men jeg nyder i den grad at have bukser der sidder som de skal – det er skønt!
    Din top med hjerterne er skøn – man bliver i godt humør af at se den 🙂

    • Godmorgen 🙂 Og tak for din søde kommentar. Og spændende at høre fra en, som har været på kursus hos Signe. Jeg er virkelig imponeret over hendes formidlingsevne, og super gode illustrationsvideoer, som ligger frit på nettet. De gør det meget lettere at sy fine detaljer. Og imponerende at høre, hvor meget du syr selv 🙂 Men det er også dejligt at se smukt sytøj vokse frem mellem ens hænder – også selv om der ind imellem må pilles lidt op og sys om. kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal