For noget tid siden begyndte Ole at rydde ud i et hegn, og jeg begyndte at samle små optændingspinde. Dem har jeg fået samlet rigtig mange af – så mange, at jeg nu holder pause med det projekt 🙂

Sommetider, når man kommer i gang med et projekt, så griber det lidt om sig. Sådan er det også sket her – for nu ryddes der for alvor op i hegnet. Ammetræer og andre buske fældes, så de fine egetræer kan få mere luft og plads og vokse sig endnu større.

Men når der fældes og saves ned, så giver det også virkelig meget brænde. Og for at rydde lidt op i det hele, så stables brændet ude i hegnet. Indtil videre.

De fine egetræer danner ende stykker og så stables der brænde efter bedste evne. Og det ser bare vældig fint ud – synes jeg. Farverne og formerne, det er bare fascinerende. Det er som en helt lille mur, der bygges op. Nu skal det ligge og tørre, indtil det en gang ender i Oles fyr, og giver varme en gang mere.

Og nej, jeg har ikke fjernet alt kvaset. Det blev der også mega meget af – det er til gengæld blevet knust af en af Oles maskiner 🙂

Nu nyder jeg, at det lysner i hegnet. For der er også en gulerod for næsen. Det er planen, at der skal laves hønsegård og hønsehus, så der inden alt for længe kan flytte nogle silkehøns ind. Jeg glæder mig virkelig til høns i Hejnsvig 🙂

God onsdag.