Det er blevet vådt og gråt og virkelig novemberagtigt. Men det kan sagtens lade sig gøre at finde små lyspunkter eller skæve input uden for alligevel. Jeg var i sommerhus og hyggede mig. Godt med ild i brændeovnen og et par ture ned til vandet, strikkede lidt på natsværmersjalet og fik syet et par sømme på en ny kjole i genbrugsstof – så det var da en god dag 🙂

Højbedene er efterårsagtige. Men der er stadig lidt blomster tilbage. Fairy rosen blomstrer fortsat og det samme gør julerosen. Og min stolte kavaler står med skønne lilla blomster. Det er da festligt.

Turen til vandet var i gråvejr – men helt stille vejr. Ingen vind så vandspejlet var helt roligt. Og det var højvande, også mere end sædvanligt. Da jeg kom et par timer senere var vandet steget yderligere – og næste morgen var det helt trukket tilbage igen. Fascinerende.

Et andet fascinerende bekendtskab er muldvarpen. Jeg ved godt, at det er irriterende med tuer midt i græsplænen, men jeg synes, det er fantastisk at sådan et lille dyr kan lave sådan en mægtig tue i løbet af ret kort tid. Denne var kommet til hen over natten.

Og så kom der et par blomster med inden for. En lille fin buket som lyste op på sin egen stille måde. Den grønne gren er en rosmarinstilk – det fungerer fint i en så lille vase.

November fortsætter med det grå vejr – så det gælder om at få øje på de sidste farveklatter uden for. Bladene hjælper stadig godt til med de skarpe orange farver.

God onsdag.

Jette