I går begyndte det nye kirkeår – og de fleste af os fik nok tændt det første lys i adventskransen. Det gjorde jeg også. Kransen i år er dog super enkel og hentet ned fra loftet. Det er en gave fra min søster – en Georg Jensen krans. Den er så fin bare i sig selv.

Der blev også hentet et juletræ ind til udestuen. Ole har et stykke med juletræer bag haven, så her gik turen hen og vi fandt det fineste træ. Nu mangler der blot at komme lys på – så vil det stå og sprede lys og glæde hele december.

Men ellers var det sang, der fyldte en del i går. Jeg er begyndt til kor igen – et projektkor i Billund, og det er så dejligt at kunne mødes og synge sammen. Og en fin måde at lære nye mennesker at kende på. Og i går skulle koret så medvirke ved “de ni læsninger” Det er en lidt anderledes gudstjeneste, hvor læsninger og sang og musik veksler og på den måde tager os gennem Jesu historie.

Projektkoret fik assistance at kirkens pigekantori – unge piger, der bare sang så fint og virkelig var med til at løfte steningen. Og uden at fornærme nogen, så var de klart med til at trække gennemsnitsalderen ned 🙂

Efter gudstjenesten var der juletræstænding på torvet. Her sang koret også med – men fik nu selskab af Billund Garden. Unge mennesker, der i den grad forstår at spille for på et væld af blæseinstrumenter. Og da julemanden talte ned, så lykkedes det også at få lys i træet 🙂

Jeg sluttede dagen af med at se DR2’s julekoncert – så det blev virkelig en skøn og musikalsk 1. søndag i advent. Så nu nynner vi i hjertet:

Vær velkommen, Herrens år,

og velkommen herhid!

Glædelig adventstid.

Jette