Så er det blevet den tid på året, hvor jeg igen skal bage kage til koret.  Det går på skift og fungerer i det store og hele godt – der har dog været et par aftener i denne sæson uden kage – det er ikke godt 🙂 Men til i aften bager min kor veninde og jeg. Koret er efterhånden så stort, at det er rart at dele opgaven. Vi aftalte at bage banankage med chokolade – men har ikke clearet opskrift, så det bliver sikkert to forskellige udgaver vi kommer med.

Jeg har bage denne – den smager godt, og er så blot blevet gjort en halv gang større. Så nu er der 24 stk. i lidt varierende størrelser 🙂

Jeg har – som jeg ofte gør – kommet lidt grahamsmel i kagen. Men ikke mere end det går an. Jeg tror ikke, mange vil tænke over det. Og man kan selvfølgelig også spørge, hvorfor dog gøre det. Kage bliver vel næppe den sunde del af kosten, bare ved at tilsætte lidt grovere mel. Næppe, men jeg tænker alligevel, at lidt har også ret. Og jeg synes faktisk, at det er dejligt, når der også er lidt at tygge på i en kage.

Kage til koret – her har jeg efterhånden bagt en del forskellige. Blandt andet denne æblekage. Det minder mig om, at jeg også har været med i koret i mange år – det synes jeg ikke selv, men det hænger nok sammen med, at jeg synes, det er hyggeligt at komme der. Vi får lært nye sange og salmer, og hygger os med snak i kaffepausen.

På den første mandag i årets første forårsmåned – velkommen forår 🙂

Jette