“Æbler lyser rødt på træernes grene,

høsten går ind….

Gyldne farver og sensommerbrise

fylder hjertet med vemodig musik,

går og nynner en sensommervise

fjernt fra byens larmende trafik.” (K. og  F. Jørgensen)

Disse ord eller denne sang tror jeg mange går og nynner i den her tid. Det er på det sidste med sensommeren, men de røde æbler og gyldne farver – de holder endnu.

Jeg tror, jeg skal ud og have plukket mine røde Ingrid Marie æbler i dag – inden de når at blæse ned. For med et er efterårets blæsevejr også kommet til Fyn 🙂

Og æbler er der også i kagen. I aftes var det min tur til at medbringe kage til kaffen, da der blev holdt pause i korøvningen. Kaffepausen er faktisk ret så vigtig. Som jeg tror, den er i mange andre sammenhænge, hvor man mødes og laver noget sammen. Det er her, at man lige får vendt lidt løst og fast.

Jeg bragte opskriften her for nylig. Og den smagte så godt, at den godt kunne blive gentaget 🙂 bare i et par større portioner. Og i aftes blev der serveret creme fraiche til – det passede ret godt til.

God tirsdag.

Jette