Det er nu ikke helt rigtigt citeret. Holger Lissner skriver egentlig: Det er påske! Alting springer ud. Men det andet er jo også sandt. Men man kan jo også sige som Benny Andersen: Det er forår. Alting klippes ned. Og begge udsagn er jo rigtige 🙂 Men hvor fokus ligger to forskellige steder – den ene ser op og ud, den anden ser ned.

Jeg har været i haven et par gange på det seneste. Når der lige har været solskin og tørvejr, og luften har føltes god at være ude i 🙂 Som i går.

Her var det gamle brombær, jeg gik i krig med. Der er der en egen fornøjelse ved. At klippe og rykke og til sidst få vundet over dem og lagt dem i trillebøren. Jeg er med på, at de kommer igen. Men lige for nu, da er de klippet (lidt) ned.

Og der er flere endnu – næsten et helt hegn, der grænser op til den nye skov. De bliver klippet ned i snarest 🙂 Men dem lader jeg ligge, så må de blive til et kvas hegn med tiden.

Mit gamle Ingrid Marie æbletræ har jeg også fået klippet i. Jeg har fjernet en del af de lange, tynde grene, som bare strittede ud i luften. Dem i toppen, kan jeg ikke nå, så de får lov at blive 🙂

Man kan se, at det er et gammelt træ efterhånden. Det er helt knudret, der, hvor jeg gennem årene har klippet grene af. Træet var også noget af det første, der blev plantet, da vi kom her til for 25 år siden.

Nu venter roserne på at blive klippet. Det er også ren fornøjelse. Det stille arbejde i frisk luft og med et strejf af solskin – det er da så fint. Men det bliver ikke i dag – igen er det regnvejr.

Det er forår, alting springer ud – helt præcist. Og hvor er det fantastisk.

God tirsdag.

Jette