Jeg havde besluttet, at jeg ville ud og gå i dag! Heldigvis var der tørvejr og solskin først på formiddagen, så jeg tog de nytrykte kirkeblade under armen og gik til Gamborg med dem, der skulle derned.

Så nu kan enhver komme og hente sit kirkeblad.Vi laver det stadig i en papirudgave og har det så tillige liggende på nettet. Men der er nu noget ved at side med et blad i hånden.

Vel hjemme igen blev postkassen tømt – jeg ved, at den altid rummer noget fredag morgen, her får jeg nemlig Kristeligt Dagblad leveret. Og det betyder godt læsestof i løbet af dagen.

Men der var også kommet et andet lille blad. Stiftsavisen. Et lille blad om det kirkelige liv på Fyn. Det omdeles til alle menighedsråd og ansatte ved øens kirker, og sådan kan man få lidt et indblik i, hvad der sker uden for ens egen sognegrænse. I dette nummer var Kauslunde menighedsråd blevet opfordret til at skrive om skovprojektet, og hvofor vi overhovedet var gået ind i det. Jeg skrev indlægget, menighedsrådsformanden kommenterede og kom med gode råd 🙂 Så i dag var der en fin artikel om Kauslunde kirkes Folkeskov 🙂

Det var hyggelig genlæsning til formiddagskaffen 🙂

I går var jeg på besøg hos min søster og svoger – og vi arrangerede lidt sammenskud, så jeg fik lavet endnu en portion glutenfri æblekagerasp. Denne gang med majsmel, som en af ingredienserne. Og det fungerede fint. Men en æblekage kan nu næsten heller ikke gå galt 🙂

Turen til Gamborg gik også forbi en genforeningssten. Dem er der 650 stykker af spredt rundt om i landet. I Middelfart kommune er der kun en, og den ligger altså i Gamborg. Så det skal jo markeres hen over året.

I første omgang er det dog en opfriskning af teksten på stenen, der skal ske. For det er svært at læse, hvis man ikke lige ved, hvad der skal stå 🙂

Og sådan landede jeg på min pind igen – og vil kigge lidt mere på andre arrangementer, der også skal planlægges.

Rigtig god weekend.

Jette