gammel blog

Velkommen til nyt design :-)

En gevaldig opdatering

Min søn Peter, har kigget længe og grundigt på min blog. Og gået grundigt til værks, så nu er der skiftet platform og det hele er blevet så fint og tjekket, hvis du spørger mig 🙂 Nu er næste fase, at jeg så lærer at bruge WordPress i stedet for Blogger, som jeg jo har brugt siden bloggen begyndte.

Bagning med Budget havde dette udseende, sidst du kiggede forbi 🙂 Og på den nye blog er der stadig de samme indlæg og kategorier, men der er også blevet strammet lidt op rundt omkring. Peters kæreste arbejder også med webdesign, så hendes skarpe blik har også været inde over. Nu glæder jeg mig blot til, at jeg bliver helt dus med platformen.

Jeg har en enkelt gang før lavet lidt opdatering, men slet ikke i samme grad som nu.

Jeg har også fået lidt info om Pinterest, så fremover vil jeg kunne gemme spændende billeder der – og måske inspirere nogen kun ud fra et billede 🙂 Der er et utal af muligheder, når unge mennesker kommer til og skal fortælle om, hvad jeg kan gøre anderledes, forbedre og øge aktiviteten på bloggen. Nu må vi se, hvor langt energien rækker – men det da sjovt at prøve kræfter med noget nyt.

Forrige indlæg

Glædelig pinse

Næste indlæg

Tærtedej med græskarkerner

2 Kommentarer

  1. Tillykke med din nye side. Jeg skulle lige finde ud af at jeg var nødt til at trykke på indlægget for at kunne kommentere 🙂
    Og så er jeg spændt på om jeg må kommentere, for mange wordpress blogge nægter at lade mig kommentere.

    • Hej Lene 🙂 Tak – og dejligt at se, at det faktisk gik fint med din kommentar. Nu mangler jeg bare at blive fortrolig med dette værktøj – det tager vist lidt tid 🙂 kh Jette

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Powered by WordPress & Theme by Peter Rosendal