Hvor kan der bruges mange timer foran computeren, når det drejer sig om ens blog 🙂

  • Billeder, der skal tages og redigeres og skæres til
  • Tekst, der skal skrives og nærlæses
  • Opskrift indeks, der skal ajour føres
  • Og meget andet…


Jeg brugte noget tid i weekenden ( og igen i går 🙂 ) på at gøre bloggen mere oplysende og forhåbentlig mere inspirerende at læse i.

Der er kommet billeder bag Bagning med Budget mm. I sidepanellet er der kommet en liste over mest læste indlæg og søgefeltet har fået ny plads.
Det bedste ved det hele er, at jeg selv finder ud, hvordan det gøres! Det er faktisk en lille sejr i sig selv.

PĂĄ bordet er kommet denne lille buket af vintergækker. SmĂĄ forĂĄrsbebudere, selv om det stadig er køligt om natten. Men dagslyset er der klart blevet mere af. Det gĂĄr stærkt i denne tid, og hvor er det dejligt.

De næste dag her pĂĄ bloggen kommer til at handle om Madblogger Udfordringen – og mit resultat af den. Det er jo heldigvis ikke nogen konkurrence, sĂĄ der bliver ikke delt hverken præmier ud eller kritik eller andet af den skuffe. Men det er en udfordring, hvor ens horisont inden for madlavning og bagning udvides, hvor nye ideer opstĂĄr og hvor kendskabet til andre bloggere udvides. Jeg glæder mig til at præsentere mit løsning af udfordringen 🙂

Jeg ønsker dig en dejlig dag – mine konfirmander holder vinterferie, sĂĄ lige pĂĄ den del er det en rolig uge.

Jette